پاسخ: [مادربرد گیگابایت]سازگاری هارد 1 ترابایت با مادربرد M61SME-S2
ممنان
پس پیشنهادت تو هاردهای بلو و باراکودا ، نسبت به دوام ، هارد بلو هستش دیگه؟
پاور هم میخام بگیرم . البته بیشتر رو همین قضیه ی اینکه هم عمر مفیدش تموم شد و هم این هارده سالم تر بمونه و هم برا آینده و هم برا حمایت از تولید ملی:1. (26): 430 گرین رو میخام بگیرم (بین مدل HE و EU اش که فرقی نداره؟)
نقل قول:
ممنان
پس پیشنهادت تو هاردهای بلو و باراکودا ، نسبت به دوام ، هارد بلو هستش دیگه؟
پاور هم میخام بگیرم . البته بیشتر رو همین قضیه ی اینکه هم عمر مفیدش تموم شد و هم این هارده سالم تر بمونه و هم برا آینده و هم برا حمایت از تولید ملی:1. (26): 430 گرین رو میخام بگیرم (بین مدل HE و EU اش که فرقی نداره؟)
لینک رو دیدی
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
430 هر دوتاش یکیه فرق بنیادی ندارن
سجاد جان در مورد قضیه سرعت این نکته هم اضافه کنم به فرمایش اساتید بزرگوار کسانی که این هارد وسترن گرین رو بدون Allign روش ویندوز XP نصب کنند به عمق فاجعه پی می برند ! بدون Allign مشکل شناسایی کامل حجم هم وجود داره علاوه بر بحث سرعت
مطلقاً روی این هارد نباید ویندوز XP ریخت !
در مورد حجم باید بگم الآن اکثر برندها نرم افزارهای Disk UnLocker هم داخل سایت یا دیسک همراه مادربرد برای آنلاک کردن حجم های هارد بالا و توانایی استفاده از کل حجم هارد گذاشتن
تقریباً اکثر مادربردها با حجم 1 ترابایت مشکلی ندارند ولی بالاترش مادربردهای قدیمی احتمال ناسازگاریشون هست که باید در مادربردهای قدیمی در صفحه سایت اون مدل و لیست ساپورت به عبارت هایی مثل 3TB+ و نظیر این توجه کنی که بایوس میتونه کل حجم رو Detect و استفاده کنه یا نه
ممنون گلپسر
فارسی صوبت کن :Love-ssa~! (1): align چیه؟
آخه الان که میبینم ، میبینم که کلا تو شهرای بزرگ و سایتای معروف هم هارد بلو و باراکودا به ندرت گیر میاد چه برسه شهر ما . حالا ببینم چی میشه
ممولا اغلب یا گرین یا توشیبا و هیتاچی دارن
آقایون من تونستم فقط سیگیت باراکودا 32 مگ کش با گارانتی نه چندان خوب (اسم گارانتیش دقیق نمیدونم اما آسمان داشت:Love-ssa~! (1):) رو پیدا کنم
به نظرتون گرین بگیرم یا این مدل سیگیت رو؟
تازه 32 مگ کش شم به اندازه قیمت 64 مگ کش میگفت اونم با گارانتی متفرقه
نقل قول:
آقایون من تونستم فقط سیگیت باراکودا 32 مگ کش با گارانتی نه چندان خوب (اسم گارانتیش دقیق نمیدونم اما آسمان داشت:Love-ssa~! (1):) رو پیدا کنم
به نظرتون گرین بگیرم یا این مدل سیگیت رو؟
تازه 32 مگ کش شم به اندازه قیمت 64 مگ کش میگفت اونم با گارانتی متفرقه
با نیما جان هماهنگ کن از تهران برات تهیه میکند
من فعلا پول تو حساب ندارم
یه کمم عجله دارم . از تهران تا بخاد بیاد فک کنم حداقل تا شنبه طول میکشه
ها؟
نقل قول:
من فعلا پول تو حساب ندارم
یه کمم عجله دارم . از تهران تا بخاد بیاد فک کنم حداقل تا شنبه طول میکشه
ها؟
اگر سیگیت گارانتی متفرقه هست . وسترن بگیر فقط با گارانتی آواژنگ بگیری بهتره
آقا سجاد گل نظر من هارد وسترین بلک بگیر خیالت خودت رو هم راحت کن هم از نظر سرعت هم از نظر کیفیت
من خودم 4 تا یک ترا بلک 64 مگ دارم تا حالا هم مشکلی نداشتم باهاشون
سجاد جان میتونی از اینجا هم برای خرید هارد استفاده کنی
ممنون گلپسر . هارد تنها قطعه ایه که نمیتونم به دست دومش زیاد اعتماد کنم اما وجدانا قیمت عالی ای میداد
منم یه هارد یه ترا سیگیت باراکودا 32 مگ گرانتی ویستا گرفتم با یه پاور گرین 430A-HE اما نمیدونم چرا پاور صداش یه کم زیاده . من فک میکردم گرین صداش کمه . البته 3 تا گرین با همین مدل هم گرفته بودم . از لحاظ اندازه ی فن و ... با مدلای دیگه مثل A-EU که فرقی ندارن؟ ها؟